Arad: 6 filme, premiate la celebrul Festival de la Cannes, proiectate la cinema ARTA din Arad. Intarea e liberă

6 filme, care au fost premiate celebrul Festival de la Cannes, vor fi proiectate de vineri până duminică la cinema ARTA din centrul municipiului Arad.

Publicul va putea viziona producţii ale unor regizori apreciaţi, care s-au impus în competiţia festivalului şi au câştigat în acest an Palme d’Or, Premiul pentru regie, Premiul juriului şi Premiul pentru interpretare feminină.

Vineri vor fi filmele „Le Jeune Ahmed” și „Parasite”. Sâmbătă, vor rula „Little Joe” și „Portrait de la jeune fille en feu”, iar duminică veți putea vedea „Les Miserables” – o adaptare după celebrul roman al lui Hugo și „Matthias et Maxime”.

Vineri și sâmbătă filmele începe la orale 18 și 20, iar duminică la orele 17 și 19.30. Filmele vor fi prezentate în versiunea originală, cu subtitrare în limba română. Intrarea este liberă la toate proiecţiile,

Mai multe informații găsiți pe pagina de internet filmedefestival.ro, secțiunea program sau pe contul de Facebook al Centrului Municipal de Cultură Arad.

Festivalul este finanţat de Centrul Municipal de Cultură Arad, Primăria Arad, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Centrul Naţional al Cinematografiei.