Arad: Zeci de kg de lapte, carne și țuică – un pericol pentru sănătatea consumatorilor, confiscate dintr-o piață din Arad. Motivele

Zeci de kg de lapte, carne și produse din carne, dar și țuică au fost confiscate din Piața Miorița din municipiul Arad decătre polițiștii locali pentru că prezentau un pericol pentru sănătatea consumatorilor.

Poliția Locală a anunțat sâmbătă că vineri a efectuat un control în urma căruia a constatat faptul că o persoană comercializa produse de origine animală și băuturi alcoolice, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege și în condiții precare. Este vorba despre respectiv 30 l lapte, 1 l țuică, 17.8 kg carne și produse din carne.

Comerciantul a fost amendat cu 5000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, iar marfa oferită spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării.
Astfel de acțiuni vor fi organizate periodic, zona piețelor rămânând în atenția polițiștilor locali, deoarece în aceste locuri există flux continuu de cetățeni veniți la cumpărături, dar și persoane care vin cu marfă spre vânzare din județ și din țară.

Sursa foto: Poliția Locală Arad