Arad: Ziua Familiei, marcată la Arad, sâmbătă, prin mai multe evenimente

Ziua Familiei este celebrată la Arad pentru celde-al 6lea an consecutiv. Familiile arădene sunt invitate ca să petreacă în aer liber, ocazie cu care sâmbătă, 18 mai, vor fi organizate două acțiuni: în Parcul Aventura Voinicilor și în cartierul Bujac, pe terenul de sport de lângă Liceul Sportiv.

Sâmbătă, 18 mai 2019, între orele 10-15, Parcul Aventura Voinicilor din zona Polivalentă, au loc întreceri sportive, ateliere de creație și povești, desen tematic, pictură pe față, yoga pentru întreaga familie, spectacol de marionete, premii și multe alte surprize sunt doar câteva dintre ingredientele petrecerii la iarbă verde. Pe o scenă special amenajată vor putea să urce copiii talentați care vor avea ocazia să cânte, să danseze și să recite poezii.

Tot sâmbătă Ziua Familiei va fi marcată și în cartierul Bujac, pe terenul de sport de lângă Liceul Sportiv, unde între orele 11-14 se vor derula activități interactive pentru întreaga familie, spectacol de teatru pentru copii și o masă câmpenească.

În Arad, Ziua Familiei este organizată decătre Primăria Municipiului Arad, iar în România, Ziua internațională a familiei este sărbătorită, din 1995, anual, în preajma zilei de 15 mai și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.