Arad: Ziua Internațională a Radiologiei, marcată, vineri, la Arad. Tema din acest an: „Imagistica Sportivă – o mână întinsă noilor recorduri” 

Ziua Internațională a Radiologiei va marcată la Arad data de 8 noiembrie, a anunțat, joi, Direcția de Sănătate Publică. 

Tema din acest an este „Imagistica Sportivă – o mână întinsă noilor recorduri”, iar sloganul este „Să sărbătorim împreună”.
Campania are în vedere conştientizarea şi informarea populaţiei cu privire la Potenţialul medical şi ştiinţific al imagisticii medicale, Rolul esenţial al radiologilor şi al imagiştilor în cadrul echipei medicale și Standardele educaţionale şi profesionale crescute solicitate personalului care lucrează în domeniul imagisticii medicale.
Campania are ca scop evidenţierea rolului esenţial pe care specialiştii din domeniul imagisticii îl joacă în detectarea, diagnosticul şi managementul bolilor musculo-scheletale, aceştia contribuind la creşterea calităţii tratamentului acestor pacienţi.
Obiectivele campaniei sunt creşterea nivelului de informare a populaţiei cu privire la rolul radiologiei şi a imagisticii în cadrul unor îngrijiri de sănătate sigure, precum şi îmbunătăţirea înţelegerii poziţiei pe care medicii şi tehnicienii radiologi îl ocupă în procesul de acordare a îngrijirilor de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.