Arad: Ziua și afișul electoral vandalizat, la Arad. După Traian Băsescu, a urmat PSD. Ce măsuri a luat Poliția Arad

Ziua și afișul electoral vandalizat, la Arad, unde un alt bărbat a fost amendat, joi, cu 1.000 de lei, decătre poliția națională, dupăce a vandalizat un afiș electoral.

Bărbatul de 51 de ani a fost surprins decătre polițiștii locali în timp ce rupea un afiș electoral plasat în cartierul Grădiște, pe strada Petru Rareș. Individul a fost predat poliției naționale, care a luat decizia de a-l amenda.

Conform unor informații, bărbatul a vandalizat un afiș electoral al PSD.

Este al doilea caz de vandalism electoral la Arad, dupăce un bărbatde 31 de ani a fost amendat tot cu 1.000 de lei ca urmare a faptului că a fost prins decătre Poliția Locală în timp ce vandaliza un afiș electoral.

Incidentul a avut loc miercuri, chiar pe data de 1 mai, pe panourile de afișaj electoral din fața Liceului Sportiv, în prelungirea străzii Independenței cu strada Gloria.

Conform unor informații, bărbatul vandalizase un afiș cu fostul președinte al României, Traian Băsescu, care candidează din partea PMP.

Autoritățile din Arad atenționează populația că vor monitoriza zonele de afișaj electoral pentru alegerile pentru Parlamentul European în continuare.

Sursa foto: Primăria Municipiul Arad

Arad: Bărbat din Arad, amendat cu 1.000 lei după ce a vandalizat un afiș electoral cu fostul președinte Traian Băsescu