Arădean arestat de autorităţile din Bihor! A furat aparatură în valoare de aproape 30.000 de lei

Bănuit că ar fi sustras bunuri de peste 28.000 de lei de pe șantierul unei societăți comerciale, reținut de polițiștii salontani și arestat de magistrați.

Miercuri, 22 septembrie, polițiștii Postului de Poliţie Gepiu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 26 de ani, din localitatea Nădab, județul Arad, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, atât în noaptea de 16 spre 17 august, cât și în noaptea de 18 spre 19, ar fi pătruns prin efracţie într-un container, proprietate a unei societăți comerciale, amplasat pe pășunea de pe raza localității bihorene Gepiu, unde societatea are un șantier în lucru și a sustras din interiorul containerului aparate de sudură, aparatură electrică și alte unelte folosite în construcții, cauzând un prejudiciu total de 28.500 de lei.

Joi, 23 septembrie, cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Postului de Poliţie Gepiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Sursa: Realitatea de Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.