Arad: Străzile din municipiul Arad sunt spălate. Motivul

Străzile dinmunicipiul Arad sunt spălate, dupăce zăpada care s-a topit a lăsat noroi pe carosabil.

Primăria Municipiului Arad a anunțat, duminică, faptul că prin intermediul operatorulului de salubritate stradală SC Salubritatea SA Deva a demarat acţiunea de curăţire a străzilor din oraş.

Conform primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, „pentru început s-a intervenit pe Bulevardul Revoluţiei, unde s-au executat operaţiuni de curăţare manuală şi spălat la furtun a rigolelor, respectiv aspirat şi spălat mecanic a părţii carosabile. Intervenţii similare vor avea loc pe strada Tribunul Dobra, Calea Iuliu Maniu şi Calea Aurel Vlaicu”.

În vederea eficientizării activităţii de curăţenie, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Arad împreună cu operatorul de salubritate stradală vor întocmi un plan de intervenţie ce va fi comunicat din timp proprietarilor de maşini, astfel încât aceştia să elibereze parcările în intervalele orare stabilite.

Zilele următoare acţiunea “străzi curate” va continua la nivelul celorlalte artere din municipiu. Primăria își cere scuze încă de pe acum pentru disconfortul creat.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad