Bobby Păunescu, interviu de excepție cu Mădălina Ghenea. Bat clopotele de nuntă – cel mai elegant cuplu din România. Cine va fi nașul celor doi

Seducătoarea Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, actriță, fotomodel și femeie de afaceri, promite un interviu de excepție cu regizorul Bobby Păunescu. 

Adorată de public, actrița Mădălina Ghenea pregătește un interviu emoționant cu regizorul Bobby Păunescu, dar urmează să colaboreze și pentru un film.

Fotomodel și una din cele mai mari femei de afaceri, în prezent stabilită în Italia, Mădălina se bucură de aprecierea publicului și a oamenilor de film din lumea întreagă.

Talentul actoricesc incontestabil, recunoscut și apreciat de critici de film de pretutindeni, senzualitatea emanată și corpul parcă sculptat au cucerit publicul larg.

 

Imagine

 

Potrivit surselor Realitatea, actrița, mama unei fetițe superbe, trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu regizorul, ba chiar bat clopote de nuntă, iar naș ar urma să fie deputatul PSD Daniel Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.