Ceață densă în aproape toată țara, inclusiv în București, luni dimineață

Aproape toată țara se află sub Cod galben de ceață densă și vizibilitate redusă, inclusiv municipiul București, conform avertizărilor emise luni dimineață de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Până la ora 11:00, în localități sau zone din județele Alba, Covasna, Brașov, Mureș, Harghita și Sibiu, iar pana la ora 10:00, în Constanța, Tulcea, Suceava, Galați, Botoșani, Iași și Vaslui se va semnala, local, ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Ceața va persista, până la ora 9:00, în București și în zone din județele Maramureș, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Gorj, Olt, Valcea, Dolj, Mehedinți, Brăila, Ialomița, Argeș, Prahova, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița și Teleorman. Izolat, în unele zone, va apărea și burnița.

Potrivit meteorologilor, până la ora 8:00, s-au aflat sub avertizare de ceață și vizibilitate redusă localități din județele Arad, Bihor și Timiș.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.