Ceață și aglomerație în această dimineață. Unde se întâmplă

Se circulă în condiții de ceață în această dimineață. Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Maramureș, Cluj, Covasna și Harghita.

În anumite zone, în funcție de condițiile locale, carosabilul poate deveni alunecos.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu valori reduse de trafic.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în București al DN 4 (loc. Popești-Leordeni), DN 7 (loc. Chitila) și DN 1A (loc. Mogoșoaia).

Trafic intens este înregistrat și pe Centura Capitalei, în zona localităților Domnești, Bragadiru și Berceni.

Centrul InfoTrafic le recomandă conducătorilor auto ca pe timp de ceaţă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. De asemenea, având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed (de ploaie), recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.