Cei doi suspecți în cazul împușcării unui cunoscut membru al lumii interlope din Arad, au luat legătura cu anchetatorii. Sunt așteptați, joi, la audieri

Cei 2 bărbați de 33 și 34 de ani, suspecți în cazul împușcării unui cunoscut membru al lumii interlope din Arad au luat legătura cu anchetatorii și sunt așteptați la audieri, a anunțat, joi, Poliția Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „prin avocatul ales, s-a reușit contactarea celor bănuiți de comiterea activității infracționale din data de 1 octombrie. Procurorul de caz a dispus prezentarea celor în cauză la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea audierii”.

Conform unor informații, bărbații care l-ar fi împușcat pe Daniel Dragoman ar fi Alin Iovănuț și Florin Malița.

Polițiștii și pompierii din Arad au scotocit, miercuri, canalul colector Mureșel din municipiul Arad în căutarea armei folosite, însă aceasta nu a fost găsită.

Conform unor informații, conflictul dintre cei 3 bărbați ar fi izbucnit din cauza țigărilor de contrabandă, cu care s-ar ocupa cu toții.

Incidentul a avut loc luni dimineaţa la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul Confecții, în municipiul Arad. Conform unor informaţii, atacatorii i-ar fi furat bărbatului o sumă mare de bani, însă, cel puțin până în acest moment, nu a fost depusă plângere pentru furtul banilor.

Victima a fost internată în spital sub paza jandarmilor.

Polițiștii și procurorii din Arad continuă cercetările în acest caz.