Culisele Statului Paralel – Ce legături are Humbert Thuma cu balastierele care descarcă pe Centura București?

Hubert Thuma – președintele Consiliului Județean Ilfov ar avea legături cu balastierele care descarcă pe centura Capitalei. Potrivit unor informații primite în emisiunea Culisele Statului Paralel, care urmează a fi investigate, firma aparține unui membru al PNL, care ar avea o relație apropiată cu Thuma.

„Voi investiga legătura domnului Thuma cu balastierele care vin și descarcă pe Centura București. Tot îmi vin astfel de informații pe parcursul emisiunii. E o firmă a unui domn de la PNL – nu îi dau numele. E prieten cu dl Pistol, cu dl Thuma. Și firma respectivă deține 200 de balastiere, toate mașinile încarcă 40 de tone deși limita e de 20 de tone. Domnul care are firma respectivă e și șef la ARR (Autoritatea Rutieră Română)”, a spus Anca Alexandrescu.

Bucureştiul va avea o centură modernizată – un inel de autostrada A0 de circa 101 kilometri diferit de actuala Şosea de Centură care ocoleşte Capitala. Pe circa 52 de kilometri, A0 pe partea de Sud, toate cele trei loturi sunt în curs de execuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.