Culisele statului paralel | ”Echipa câștigătoare” de bani publici – Deputatul din echipa lui Cîțu care a trecut prin 5 partide

Lupta politică din interiorul PNL se întețește. Miercuri, în emisiunea ”Culisele statului paralel”, Anca Alexandrescu a prezentat portrete din echipa “Superman”. Gheorghe Pecingină este unul din tineri liberali cu viitor „strălucit”. 

Un alt membru al echipei lui Cîțu este deputatul Gheorghe Pecingină. Acesta a fost numit anul trecut secretar de stat în Ministerul de Finanțe, pe vremea când Guvernul era condus de Ludovic Orban. Numirea în funcție a avocatului gorjean a fost destul de criticată, din cauză că Pecingină își ascunde veniturile în declarația de avere. Acesta menționează doar că primește indemnizații. Ce valoare au acestea? Nimeni nu știe.

Nici când candida pentru un post de consilier local în Gorj, Pecingină refuza să dea detalii despre veniturile sale. Declara, în 2016, că singura lui sursă de venit este pensia de nici 1.300 de lei pe lună încasată de soția lui.

Un alt lucru interesant la Pecingină este că, până la 43 de ani, deputatul a trecut prin cinci partide. Și-a început cariera politică în PDL, apoi a schimbat direcția spre Partidul Poporului-Dan Diaconescu, din partea căruia a și candidat la Primăria Târgu-Jiu în 2012. Probabil nu s-a regăsit acolo pentru că, după ce a părăsit PP-DD-ul, a mai trecut prin ale două partide: PSD și ALDE. În 2016, Dan Vîlceanu l-a adus în Partidul Național Liberal.

Citește și: ”Culisele statului paralel | ”Echipa câștigătoare” de bani publici – Cum l-a trădat Mara Mareș pe Orban pentru Cîțu”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.