Dan Vîlceanu: Am alocat 310 milioane de lei pentru mai multe municipii, cele care au făcut solicitări pentru unităţile de termoficare

 

Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor, a anunțat că Guvernul a alocat 310 milioane de lei pentru mai multe municipii care au făcut solicitări pentru unitățile de termoficare.

 

„Am alocat suma de 310 milioane de lei pentru mai multe municipii, cele care au făcut solicitări pentru unităţile de termoficare. Pe lista localităţilor se află şi municipiul Motru, cu suma de 3,8 milioane de lei. De fiecare dată când au fost proiecte de finanţat ori când au fost făcute solicitări pentru fonduri, primarii din Gorj au găsit sprijin la Guvernul liberal”, a anunțat, joi, ministrul interimar al Finanțelor, Dan Vîlceanu.

Alocările bugetare ar urma să asigure asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației, dar banii nu pot fi folosiți pentru achitarea unor datorii istorice sau a penalităților, așa cum au orașe precum București și Timișoara.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.