Daniel Ghiță: „Familia Cîțu a primit cadou de la familia Nadolu 75 de hectare de pădure în Stațiunea Voineasa”

Deputatul PSD de Ilfov acuză că fostul șef CJ Vâlcea, tatăl lui Cătălin Nadolu, șef la Transelectrica, a înlesnit acordarea a nu mai puțin de 75 de hectare de pădure în stațiunea Voineasa către familia Cîțu. Surse spun că 50 de hectare ar aparține lui Florin Cîțu, iar restul de 25% fratelui fostului premier.

„După ce am arătat că Transelectrica, prin compania Smart SA a dat 50.000 de euro la o petrecere la Sibiu, la hotel de 5 stele. Am fost sesizat și asupra altor cheltuieli nejustificate ale lui celor de la Transelectrica.

Cătălin Nadolu este prietenul lui Florin Cîțu, pentru ca pe vremea când tatăl acestuia era prefect la Valcea, familia Cîțu a primit 75 de hectare de pădure în stațiunea Voineasa. Astfel, Nadolul a fost uns șef la Translectrica”, a declarat Daniel Ghiță în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.

Relația ocultă dintre directorul Transelectrica și averea familiei Cîțu. Un deputat PSD acuză – Odiseea pădurii de la Voineasa

Actualul director al Transelectrica își datorează funcția unei afaceri foarte dubioase, beneficiind de faptul că tatăl său, fost prefect PNL de Vîlcea, e cel care a retrocedat abuziv familiei fostului premier Florin Cîțu celebra pădure de 75 de ha din stațiunea montană Voineasa Acuzațiile vin din partea deputatului PSD Daniel Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.