De astăzi vremea se va încălzi. Care vor fi temperaturile maxime

De astăzi vremea se va încălzi, iar temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade. Temperaturile minime vor fi mai ridicate decât noaptea trecută și vor fi cuprinse între -3 și 5 grade.
 
Va fi nebulozitate în sud-vestul țării, iar izolat vor fi fulguieli.
 
În restul teritoriului cerul va fi temporar noros.
 
Seara și noaptea vor fi înnorări.
 
Sunt anunțate și precipitații în sud-vest și sud, local în vest și izolat în rest. Acestea vor fi mixte în sudul Banatului, în Oltenia și nordul Munteniei și predominant sub formă de ploaie în restul regiunilor.
 
La munte vor fi ninsori și pe arii restrânse se va depune polei.
 
Vântul va avea intensificări în zonele montane, cu rafale de peste 80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali, în sudul Banatului în general cu 55…65 km/h, iar trecător și la intensitate mai redusă și în Moldova, în sudul Transilvaniei și pe litoral. Pe arii restrânse se va semnala ceață.
 
Temperaturile vor crește și în zona montană, față de ziua anterioară.
 
Pe parcursul zilei nebulozitatea va fi persistentă în masivele sud-vestice, unde doar izolat vor fi fulguieli, iar în rest cerul va fi temporar noros.
 
Seara și noaptea înnorările și precipitațiile se vor extinde și se vor semnala predominant ninsori în Carpații Occidentali, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură.
 
Pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.