Dorin Iacob: „Iohannis trebuie să-i înlăture pe cei care au făcut noile proiecte de legi pentru siguranța națională”

Analistul politic este de părere că cei care au conceput acest set de legi ar trebui demiși imediat de președintele Iohannis. Dorin Iacob spune că cei care au conceput astfel de proiecte pe securitate națională nu sunt în acord cu timpurile pe care le trăim.

„Mi-au atras atenția cele două poziții publice de azi. Cea a președintelui Iohannis și a șefului Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Ambele declarații au avut chestii extrem de nagative în ele. Unul se declară contrariat de faptul că astfel de proiecte de lege au ajuns în presă, iar celălalt oficial al statului ne liniștește și spune că sunt doar drafturi.

Ce mi-a mai atras atenția azi la Klaus Iohannis este faptul că a spus că, acolo unde acest proiect nu e în acord cu timpurile noastre, va interveni pesonal. Domnia sa a sesizat că sunt niște prevederi în actuala lege ce vin din vremuri de mult uitate, iar el va interveni personal ca să nu se întâmple așa ceva. Nici cei care au făcut acest proiect de lege nu sunt în acord cu timpul, iar președintele Iohannis trebuie să-i înlăture pe cei care au făcut acest proiect”, a declarat analistul politic Dorin Iacob în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.