Dosar penal în cazul morții cântărețului Petrică Mîțu Stoian

Răsturnare de situație în cazul decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, survenit sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Reșița, în urma unor complicații post COVID. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  
 

Dacă ieri, informațiile oficiale oferite de Spitalul Județean de Urgență Reșița nu indicau nicio suspiciune cu privire la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, survenit la câteva ore după ce fusese internat pe Secția de Terapie, existând chiar o solicitare din partea familiei pentru a nu fi făcută autopsie, în această dimineață, lucrurile au luat o altă întorsătură. În jurul orei 10.00, reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița au informat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, cu privire la acest deces. În urma informării, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Dosarul a fost înregistrat, în cursul zilei de astăzi, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului, iar oamenii legii efectuează cercetări în această cauză pentru a stabili împrejurările în care Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă seara în cadrul secției ATI a de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.