Elena Udrea, dezvăluiri despre Grupul de la Cluj – Cum comentează Cozmin Gușă

Elena Udrea a acordat un interviu din pușcărie pentru Realitatea PLUS. În cadrul interviului ea a vorbit și despre celebrul Grup de la Cluj. La doar câteva zile după acordarea interviului, o bună parte din Grupul de la Cluj a apărut în tribuna unui meci al echipei CFR Cluj. Cozmin Gușă a comentat despre gruparea din Cluj.

Elena Udrea a explicat cum a fost luată în vizor de celebrul Grup de la Cluj:

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. (n.r. imobiliar de la Cluj) La vremea aceea nu voiam să se asocieze cu numele meu. 

Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare. 2 – Grupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere. Grupul de la Cluj conduce Justiția, poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan RUs, Nelu Varga, Vasile Dancu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior.

Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. Există astăzi în Justiție două zone, două tabere, unii patrioți care lupta pentru suveranitatea României, oameni care încearcă să blocheze acest asalt care vine dinspre Burxelles. Se încearcă afectarea suveranității naționale prin desființarea Constituției. Există acești judecători care încearcă să apere și să țină Justiția conform Constițuiei și există gruparea Hastag pe care o vedeți că se implică și are opinii împotriva clasei politice din România și care susține același plan cu Kovesi. Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună.

Grupul de la Cluj nu mai are puterea de a dicta decizii cum făcea odată. Dar ce poate face, ce a făcut în cazul meu: decizia CCR a fost încălcată la presiunea lui Kovesi, am probe în sensul acesta, sunt documente, sunt înregistrări audio și mesaje. Există probe cum că Kovesi e cea care a determinat prin manipulare, prin presiuni, să se încalce decizia CCR și să dea o decizie de respingere care m-a adus în situația această. Șansele erau infime.”, a declarat Elena Udrea.

La doar câteva zile după acordarea interviului de către Elena Udrea, o bună parte din așa numitul Grup de la Cluj a fost în tribunele unei partide din Italia în care a jucat CFR Cluj. Ulterior, Cozmin Gușă a comentat și el pe marginea aceste grupări:

„Am fost și eu la unele meciuri cu Grindeanu sau cu Ciolacu. Nu i-aș integra pe Ciolacu în Grupul de la Cluj. Dacă Sorin Grindeanu s-a apropiat în ultima vreme, e o întrebare bună. S-ar putea că prin intermediari să fi ajuns în siajul de acolo. 

Elena a făcut cunoșțință relativ recent cu Grupul de la Cluj. În această formulă nu e dintotdeauna. Grupul de la Cluj cu Coldea în interior e doar din mandatele lui Iohannis. Grupul de la Cluj nu l-a avut pe Coldea în interior și nici atâta forță. L-a avut pe Maior care știm ce forță a avut – nu prea mare. Era acolo. Forță a sporit în Grupul de la Cluj în perioada Iohannis. 

Emil Boc a fost coleg de facultate cu Kovesi la Cluj. Dosarele lui nu există și e un primar atât de bun și de curat și pentru că a fost coleg cu Laura Codruța Kovesi.

În Grupul de la Cluj se află și Emil Boc. El e un servant, a fost dintotdeauna. Acolo se vorbește de Emil Boc, servantul nostru. 

Elena a descris aici un mecanism. Băsescu i-a amestecat pe toți exact că un securist de nivel mediu. Joacă la mai multe capete, îi bârfește pe unii cu alții, și pe Elena chiar dacă a folosit-o, nu a protejat-o și a barfit-o. 

Eu mă aștept că Elena să facă referiri clare la Traian Băsescu, mie mi se pare că Băsescu a folosit-o bine de tot pe Elena Udrea tocmai că să își negocieze el alte lucruri care țin de imunitatea personală. El și-a păstrat fel de fel de muniții, s-a ascuns prin Parlamentul European, s-a reinventat Băsescu că anti-putinist. El care a avut probleme cu americanii pentru că era bănuit că ar fi colaborat cu KGB-ul.”, a încheiat Cozmin Gușă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.