EURO 2024: România pregătește meciul cu Belgia

România a debutat cu victorie la Campionatul European de fotbal, 3 la 0 cu Ucraina, dar acum se pregătește de următorul test. Reveniți luni seara în cantonamentul din Würzburg, jucătorii naționalei s-au odihnit după jocul epuizant câștigat contra Ucrainei, iar marți seara au avut programat un nou antrenament.

Au participat pe teren doar 14 jucători, în timp ce restul au rămas la hotel, unde au intrat în programul de refacere. Separat s-au pregătit cei 11 titulari cu Ucraina, plus Valentin Mihăilă.

Pe Akon Arena, stadionul de antrenament al naționalei, jucătorii români au avut câteva sesiuni de sprinturi, iar mai apoi exercițiile cu mingea s-au axat pe preluări și tranziție rapidă. De miercuri, selecționerul Edward Iordănescu îi va avea pe toți tricolorii pe gazon, pentru a pregăti la capacitate maximă cel de-al doilea meci de la EURO împotriva Belgiei.

Dacă tricolorii au început perfect, naționala pregătită de Domenico Tedesco a cedat surprinzător cu Slovacia, scor 0 la 1. România întâlnește Belgia în meciul doi al Grupei E de la Campionatul European, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.