Explozie la un bloc din Craiova: O persoană a MURIT

O explozie neurmată de incendiu a avut loc la un bloc (P+1), din municipiul Craiova, miercuri seara, a anunțat ISU Dolj. Din primele informații, doua victime au fost transportate la spital, iar o persoană a decedat. Explozia s-a produs pe Strada Albinelor.

În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

Imagine

Echipajele de intervenţie reiau, joi dimineaţa, acţiunile de căutare-salvare la blocul unde s-a produs explozia

Până în prezent, nu se cunoaşte dacă ar mai putea fi persoane sub dărâmături, drept pentru care se fac verificări pentru indentificarea tuturor persoanelor care se presupune că locuiau acolo.

Explozia a avut loc miercuri seara la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova. Vorbim despre  un cămin de nefamilişti situat în cartierul craiovean Brestei. În urma exploziei, s-a prăbuşit o parte a etajului 1.

Cauza producerii exploziei urmează să fie stabilită.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat, pentru câteva ore, Planul roşu de intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.