Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris

Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris, deși au fost asigurați că avionul îi va aștepta. Pasagerii au fost puși să aștepte din cauza unor defecțiuni tehnice, după ce scannerele de securitate s-au stricat în urma unei pene de curent. Oamenii au făcut scandal, iar când li s-au oferit alte rute alternative, pasagerii au fost puși să plătească în plus. 

Avionul a decolat cu doar o parte din pasageri

Nu mai puțin de 43 de călători au rămas blocați ore în șir pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza defecțiunii scannerelor destinate verificării bagajelor. 

Acest lucru i-a împiedicat pe oameni să avanseze către poarta de îmbarcare. Imediat s-au format cozi uriașe, iar oamenii au început să facă scandal de teamă că vor pierde avionul.

„De ce faceți treaba asta pe banii noștri? Suntem tratați mai rău ca animalele!”, au zis oamenii revoltați.

Oamenii au pierdut zborul după ce scannerele s-au stricat

Șocant este că aeronava a decolat către Paris doar cu o parte din pasageri. Ceilalți au fost redirecționați către un autocar, deși oamenii au fost asigurați că avionul nu va pleca fără ei.

„Nu ne-a spus nimic, am întrebat dacă avionul ne așteaptă, nu ne-au dat niciun răspuns. Vă așteaptă, a zis. Pe când, după 2 ore de stat în picioare ne-a returnat.”, au zis pasagerii revoltați.

Chiar și atunci când compania aeriană a intervenit cu oferte de transport alternativ, pasagerii au fost puși să plătească în plus. După ce au așteptat ore întregi, singura variantă care li s-a oferit a fost un autocar. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.