Imagini de la petrecerea miliardarilor lumii de la Castelul Bran – FOTO&VIDEO

Au apărut primele imagini de la petrecerea miliardarilor la Castelul Bran. Cei mai bogați oameni ai planetei și actorii de la Hollywood au fost întâmpinați de un decor de poveste, dar și de bucate pe măsură. Evenimentul de ieri a ținut până târziu, iar Musk a cerut să fie o noapte tradițional românească. S-a jucat capra, s-a aprins un foc imens de artificii, iar cei mai grozavi bucătari au pregătit bucate cu adevărat spectaculoase. Toate, după rețete autentice. În această noapte însă, vine adevărata petrecere de Halloween de la Bran.  VEZI VIDEO AICI!

Cei mai bogați oameni ai planetei și actorii de la Hollywood au fost întâmpinați la petrecerea de aseară de un decor de poveste, dar și de bucate pe măsură.

140 de oameni sunt invitați la petrecerea care va avea loc în această noapte la Castelul Bran. La eveniment sunt și Peter Thiel și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA.

Imaginile vorbesc de la sine, toată lumea a fost fascinată și s-a distrat, iar mulți au postat imagini de excepție pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.