Incident șocant în Parlament: doi deputați s-au BĂTUT!

Parlamentul României a fost scena unui incident șocant astăzi, când deputații Dan Vîlceanu și Florin Roman s-au luat la bătaie în plină ședință. Potrivit surselor Realitatea PLUS, conflictul a început în plen, acolo unde cei doi politicieni au avut o ceartă aprinsă, iar tensiunile au escaladat rapid.

Nemulțumiți de evoluția discuțiilor din sală, cei doi deputați au decis să iasă afară, pe holurile Parlamentului, pentru a-și continua disputa. Sursele afirmă că, odată ajunși afară, Vîlceanu și Roman au început să se împingă, iar în cele din urmă Dan Vîlceanu i-a aplicat o lovitură puternică lui Florin Roman, provocându-i acestuia o fractură nazală.

Incidentul a șocat întreaga instituție, iar colegii celor doi au intervenit rapid pentru a-i despărți și a aplana conflictul. 

Reacția lui Florin Roman

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am
fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. 

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a spus Florin Roman.

Surse Realitatea PLUS: Poliția face verificări după altercație

În urma acestui incident, Poliția s-a autosesizat și a demarat verificări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Polițistul din cadrul Poliției Parlament ar fi fost sesizat de către personalul Direcției Afaceri Interne a Parlamentului României. Conform procedurii standard, astfel de incidente sunt investigate pentru a asigura respectarea normelor de conduită și pentru a menține ordinea și disciplina în cadrul instituțiilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.