Kievul se pregătește de atacuri serioase din partea trupelor rusești: RESTRICȚII de circulație! Primar: Toți civilii de pe stradă, SABOTORI

Kievul se pregătește de atacuri serioase din partea trupelor rusești. Primarul  Vitali Klitschko a anunțat că în Kiev, între orele 17 și 8 se va da stingerea. Acesta a folosit termenul curfew, cunoscut și ca oră de culcare sau de ajuns acasă. Ulterior, s-a venit cu precizări privind  natura restricțiilor. Concret, locuitorii din Kiev nu mai au voie să iasă din case după ora 17.

Astăzi, 26 februarie 2022, restricția va fi de la 17:00 la 08:00. Acest orar este introdus până în dimineața zilei de 28 februarie. Toți civilii care vor fi pe stradă în timpul stării de acces vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj și recunoaștere ale inamicului.

De asemenea, Kliciko a anunţat, într-un mesaj separat pe Telegram, că metroul din capitală a fost transformat în loc refugiu pentru locuitori şi că nu va mai asigura, deocamdată, serviciul de transport.

Este a treia zi de război în Ucraina, capitala țării a fost bombardată toată noaptea. Ultimul atac a fost dat dimineață. Mai multe explozii puternice au fost auzite în vestul și sudul orașului. Forțele ucrainene au declarat că au respins un „atac” nocturn al soldaților ruși de pe una dintre principalele artere ale Kievului. Mai multe transportatoare aeriene rusești cu parașutiști au fost dobărâte înainte de a ajunge la Kiev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.