În județul Arad, în mai multe licee, în loc să se contabilizeze numărul celor care au reușit să ia Bacalaureatul cu notă maximă, sunt numărați cel care au reușit să-l treacă. La Liceul Special niciun absolvent nu a reușit să promoveze. Situația de acolo este însă una deosebită, pentru au fost doar nouă elevi înscriși, dintre care șapte nici măcar nu s-au prezentat.

La Liceul „Moga Voievod” din Hălmagiu au fost doar doi elevi care au trecut cu bine de examen, la Liceul Spiru Haret, trei au avut medie de trecere, iar la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, patru.

În total, în cazul a 12 centre de examinare din Arad, Chișineu-Criș, Cermei, Ineu, Vinga, Miniș și Hălmagiu au fost mai puțin de zece elevi, în fiecare, care au trecut Bacalaureatul.

Trebuie precizat că în cazul unor centre de examen, nu toți candidații înscriși la Bacalaureat provin din liceele respectivea, unii fiind absolvenți ai altor licee din promoțiile anterioare, și care acum au fost repartizați în aceste centre de examen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here