Legile Puterii, ora 20:50 – Gabriela Firea: cum vor fi protejați copiii și vârstnicii de sărăcie?

O nouă ediție de colecție Legile Puterii. Ministrul care are în mâini viitorul familiilor din România vine în platoul Realitatea Plus.

Gabriela Firea va fi față în față cu Alexandra Păcuraru și va răspunde la întrebările care preocupă întreaga națiune. Cum pot fi ajutați românii să treacă peste crizele care îi copleșesc? Cum pot fi protejați copiii și bătrânii acestei națiuni de sărăcia tot mai profundă? Cine face scut împotriva nedreptăților tot mai mai mari pe care trebuie să le îndure poporul? Se rupe Coaliția de guvernare sau se vor uni politicienii pentru a salva națiunea? Cine poate scoate țara din prăpastie și din ghearele extremismului cu care suntem bombardați?  Ce s-a discutat la cel mai înalt nivel despre pensiile și salariile românilor? Dar despre jaful de la Energie?

Ministrul Gabriela Firea vine cu dezvăluiri explozive din culisele Puterii. Nu ratați o nouă ediție incendiară Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru, în această seară, de la 20.50! Noi facem lumină peste întunericul care s-a lasat peste România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.