Liviu Dragnea aruncă bomba: Grupul de la Cluj e un ghem între Servicii, politică și bani! Cine sunt cei trei PILONI ai acestui grup și care le sunt INTERESELE

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri explozive în ediția de duminică seara a emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, moderată de jurnalista Anca Alexandrescu, referitoare la Gruparea de la Cluj. Fostul șef al PSD a vorbit, astfel, despre sforile trase de fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus, considerat eminența cenușie a Statului Paralel, Florian Coldea, baronul PSD, Ionel Arsene, și de actualul ministrul de la Transporturi Sorin Grindeanu. 

Anca Alexandrescu: Dl Dragnea, spuneti-mi acum despre grupul de la Cluj si dl. Ioan Rus, despre miscarile care au fost in fotbal…

L. Dragnea: Grupul de la Cluj e Ioan Rus, Virgil Ardelean si Florian Coldea. Asta e grupul de la Cluj si sunt oameni care ii folosesc, oameni cu bani. De ce s-a apropiat Grindeanu de Rus? Pentru ca Rus a fost mereu interesat de ministerul Transporturilor. 

Anca Alexandrescu: Deci dl Rus care a fost ministrul Transporturilor la un moment dat are interese in acest domeniu?

L. Dragnea: Da, exact. Cum am spus si de Nelutu Varga. Grupul de la Cluj are interese in continuare (in Transporturi – n.r.). Asta e grupul de la Cluj. 

Anca Alexandrescu: Dar Coldea nu mai e nimic…

L. Dragnea: Nu e adevarat. Coldea va fi tot timpul ceva. Sa nu crezi ca el a plecat cu buzunarele goale de la SRI. Grupul de la Cluj a fost ceva –  un ghem intre servicii, politica si bani. Astea sunt <<petardele>> (cu fotbalul – n.r.). Ei nu castiga bani din fotbal, ci din imobiliare. Inca nu decide el (Coldea – n.r.) tot ce se intampla in tara asta. Vrea sa decida. Are (oameni – n.r.) si la PNL, si la PSD si la AUR. L-am auzit vorbind la telefon in engleza cu o firma care a fost sunata de Coldea ca sa preia AUR si sa ridice paridul, a spus ca nu e problema de bani. Am auzit cu urechile mele. 

Anca Alexandrescu: Nu are nimeni leac pentru Coldea?

L. Dragnea: Ba da, viitorul presedinte al Romaniei daca va fi patriot, daca va fi nevandut, daca va sti economie si va avea curaj.

Anca Alexandrescu: Cine va fi presedintele Romaniei? Dl. Geoana?

L. Dragnea: Sunt multe nume vehiculate (la presedintie – n.r.). Ceea ce nu stiu ei e ca stapanul lor inca nu a luat o decizie.

Coldea nu e peste tot. El are oameni, incearca. Partidele actuale, cu exceptia UDMR poate, sunt foarte bine coordonate de servicii, de multinationale, de dl Coldea, si nu de interesele romanilor.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea: Conducătorii statului român au luat poziția ghiocelului și acționează la comandă. Nu mai interesează pe nimeni cum trăiesc românii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.