Liviu Dragnea și Carmen Dan, într-o ediție incendiară „Culisele Statului Paralel”, duminică, de la ora 21:00. Cine plănuiește RĂSTURNAREA PUTERII: interesele oculte, DEMASCATE

A pornit caravana antimafia și a descins în cuibul interlopilor, dar nu a luat vacanță! Anca Alexandrescu v-a pregătit o nouă ediție de colecție a emisiunii Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea și ministrul său de Interne vor dezvălui, în exclusivitate, tot ce ni s-a ascuns până acum. 

Ce a aflat fostul șef al PSD despre amploarea dezastrului economic și ce masuri de austeritate vor sa decidă la vârful coaliției? Cine plănuiește răsturnarea puterii în România? Ce se negociază chiar acum in spatele ușilor închise și cum se joacă la ruletă viitorul țării noastre? Cine are interesul să ne țină sclavi în lanțurile sărăciei? Răspunsurile care lovesc în inima guvernului din umbră vin în exclusivitate de la Carmen Dan și Liviu Dragnea. Nu ratați astăzi, de la ora 21:00, Culisele Statului Paralel, o emisiune esențială cu Anca Alexandrescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.