O femeie a fost ucisă și alte două rănite de un brad de Crăciun uriaș care s-a răsturnat brusc! Incident șocant într-un oraș din Belgia

Tragedie într-un oraș din Belgia! O femeie în vârstă de 63 de ani a murit, iar alte două au fost rănite după ce bradul de Crăciun din centrul vechi al unui orașului s-a prăbușit brusc peste ele. 

O femeie a fost ucisă și alte două au fost rănite de un brad de Crăciun uriaș care s-a răsturnat, joi seara, în orașul belgian Oudenaarde, au declarat, vineri, autoritățile locale relatează HotNews.ro care citează Reuters.

Televiziunile belgiene au difuzat o înregistrare video surprinsă de o cameră de supraveghere, filmarea arătând cum bradul de Crăciun puternic iluminat și cu o înălțime de 20 de metri se înclină întâi într-o parte iar apoi se prăbușește brusc chiar lângă standurile târgului de Crăciun din centrul istoric al orașului.

„Ancheta va încerca să stabilească dacă copacul a fost ancorat corespunzător și va analiza de asemenea impactul condițiilor meteorologice”, a declarat un purtător de cuvânt al parchetului local. 

Furtuna Pia, care a perturbat traficul din Marea Britanie și Olanda, a lovit joi vestul Belgiei iar serviciul meteorologic local a emis un cod galben de avertisment pentru zonele de coastă.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.