Oficiul poștal din Arad care a devenit magnet pentru hoți. Spargeri pe bandă rulantă

Un oficiu poştal din Arad a fost spart de hoţi. Este pentru a doua oară în mai puțin de o lună când acelalşi oficiu este prădat. Însă Oficiul a mai fost spart de câteva ori în ultimii ani.

Oficiul Poştal numărul 7 dincartierul Micălaca, din municipiul Arad, a fost spart decătre persoane necunoscute.  Se pare că incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni către marti, iar hoţii au dislocat uşa de acces, dupăcare au pătruns în interior, răvăşind tot ceea ce au putut. Oficiul poştal este şi punct de distribuire a coletelor pentru un mare magazin online. Primele informaţii arată că hoţii ar fi furat mai multe plicuri și, cel mai probabil, colete.

Valoarea prejudiciului va fi stabilită ulterior.

Cert este că oficiul poştal nu are camere video de supraveghere.

Acelaşi oficiu poştal a mai fost spart şi în iarna anului 2014, dar și în cursul acestui an, pe 29 mai și 17 august, iar hoţii nu au fost identificaţi nici până în acest moment. Atunci hoţii au furat câteva timbre, felicitări şi colete. Conducerea Poştei Arad spunea în acel moment că nu se ţin bani în oficiul poştal tocmai pentru a evita spargerile.

Cel mai probabil nici acum în Poştă nu au fost lăsate sume mari de bani.

Oficiul Poştal a fost amendat de mai multe ori de către poliţie pentru că nu are camere video de supraveghere și nu asigură paza asa cum cere legea. Cea mai recentă amendă a fost dată luna trecută.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.