Facturile de la Compania de Apă Arad, plătite prin PayPoint

Clienţii Companieide Apă Arad îşi pot plăti facturile de apă şi canalizare printr-o nouă modalitate, extrem de simplă şi rapidă, în oricare dintre magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată ţara.

Conducerea Companiei de Apă Arad a anunţat, miercuri, semnarea unui acord de colaborare cu PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail.

Clientul Companiei de Apă Arad trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint şi să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. Vânzătorul fie scanează codul de bare de pe factură, fie introduce pe terminal codul de client, încasează banii în numerar şi îi oferă consumatorului un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc).

Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare sau de achiziţionarea unor articole din magazine.

Pe lângă plata facturilor de apă și canalizare, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, electricitate, etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania , sectiunea „Localizare comerciant”.

 

Sursa foto: Compania de Apă Arad