Peste 10.000 de spectatori sunt așteptați la Campionatul European de Mountain Bike

Federația Română de Ciclism în parteneriat cu Auchan România, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Agenția Națională pentru Sport organizează, între 8 și 12 mai 2024, la Cheile Grădiștei, din județul Brașov, primul campionat european de ciclism din România.

Este vorba despre Campionatul European de Mountain Bike la disciplinele Cross Country Olympic (XCO), Cross Country Team Relay (XCR) și Cross Country Short Track (XCC) pentru categoriile Elite, U23 și Juniori.

Competiția va fi transmisă live pe Eurosport și Aplicația Eurosport, ceea ce reprezintă o premieră pentru România, și înseamnă acces la un public de aproximativ 8 milioane de telespectatori, iar la fața locului sunt așteptați să asiste la competiție peste 10.000 de spectatori.

Cu doar câteva luni înainte de Jocurile Olimpice de la Paris și cu doar câteva zile înaintea închiderii calificărilor pentru acestea, România va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente de Mountain Bike din 2024, care va aduce la start cei mai puternici rideri din întreaga Europă.

Printre aceștia se numără și Vlad Dascălu, care va încerca să își apere titlul de campion european la XCO, european obținut în 2023.

Continuarea, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.