Arad: Cei 3 tineri deghizați în femei, care au tâlhărit un bărbat, sub control judiciar in loc de arest preventiv

Cei 3 tineri deghizați în femei, care au tâlhărit un bărbat în parcarea Galleria Mall din Arad, sunt cercetați sub control judiciar pentru 30 de zile. Decizia a fost luată marți decătre magistrații Judecătoriei Arad, chiar dacă propunerea achetatorilor a fost ca tinerii să fie arestați preventiv.

Inițial, tinerii deghizați în femei fuseseră reținuți decătre polițiști pentru tâlhărie dupăce au atacat cu un aparat cu electroșocuri un bărbat de 43 de ani, căruia i-au furat un portmoneu cu 150 lei și acte. Conform unor informații, bărbatul întreținuse relații sexuale cel puțin cu unul dintre tineri, iar travestiții l-au atacat și jefuit sub pretextul neachitării unor servicii. Totul s-a întâmplat în parcarea mall-ului din Arad.

Imaginile cu tâlhăria au fost surprinse de camerele de supraveghere ale centrului comercial de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, iar personalul de pază a sesizat poliția.

Astfel, anchetatorii au stabilit că în noaptea de 14 către 15 aprilie, un bărbat de 43 de ani din Arad, care era în stare de ebritate și a fost identificat ulterior, a fost lovit și tâlhărit. Cu ajutorul unui aparart cu electroșocuri, ceea ce în imagini păreau a fi trei femei, i-au furat portmoneul cu 150 de lei și documente personale.

Surpriza polițiștilor a venit când s-a stabilit că femeile erau în realitate

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „tinerii – băieți cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, care erau deghizați în femei, purtau ciorapi plasă, peruci și machiaj și l-au tâlhărit pe bărbat sub pretextul neachitării unor servicii”.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.

Arad: VIDEO. 3 tineri deghizați în femei au jefuit, în parcarea mall-ului din Arad, un bărbat cu care ar fi întreținut relații sexuale