Prognoza meteo 28 mai. Ploi torențiale și furtuni cu grindină

Astăzi, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în general sub cele normale în sud, centru și est. 

Vor fi perioade cu averse și descărcări electrice în Moldova, Dobrogea, Muntenia, precum și în Transilvania, Oltenia și Maramureș. 

Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade.

În București, vremea va fi ușor instabilă. Vor fi intervale cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice în a doua parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

La munte, vremea va fi în general instabilă. Vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi și cantități de apă de 15…25 l/mp, iar izolat în Carpaţii Orientali şi de peste 30…40 l/mp. 

Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în timpul ploilor. Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. 

La mare, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 18…20 grade. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.