Proprietarii unor clădiri pericol public, de negasit

Proprietarii unor clădiri aflate într-o stare avansată de degradare, care pe lângă aspectul inestetic pot fi și un real pericol pentru trecători, sunt de negăsit. Adică, deși se cunoaște numele lor, autoritățile nu reușesc să le dea de urmă pentru a-i obliga să ia măsurile corespunzătoare în cazul imobilelor pe care le dețin. 

Primăria Arad a făcut publice numele mai multor proprietari care dețin astfel de imobile și nu pot fi găsiți, într-un anunț  al Comisiei pentru Identificare şi Evaluare Clădiri/ Terenuri Neîngrijite din Municipiul Arad. Pe lângă persoane fizice, printre cei citați se află și Ministerul Apărării Naționale, o societate farmacutică dar și uniunea unei minorități

„Este vorba despre lista clădirilor degradate din municipiul Arad, aferentă anului 2020, ai căror proprietari au fost notificați să-și renoveze imobilele, dar somațiile s-au întors la Direcția Generală Poliția Locală. Din acest motiv s-a publicat un anunț colectiv pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Arad, în speranța că cei în cauză îl vor vedea și vor lua măsurile ce se cuvin în vederea renovării imobilelor deținute. În caz contrar, vor fi buni de plată, impozitul pe aceste clădiri fiind majorat cu până la 500%, în funcție de gradul de degradare” , conform declarației  purtătorului de cuvânt  al Primăriei Municipiului Arad, Ralu Cotrău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.