Proteste ale transportatorilor, la Arad. Au participat și cei din Timiș

Transportatorii au protestat cu aproximativ 400 de camioane pe centura municipiului Arad, parte din DN 7. Oamenii se declară nemulţumiţi de ‘tentativa Guvernului de a supra-impozita sectorul transporturilor din România’, traficul fiind îngreunat pe acest drum intens circulat.

Participanţii la marşul camioanelor sunt şoferi ai firmelor de transport afiliate la APTE 2002 Arad. Organizaţia, cu sediul în Arad, este cea mai mare structură reprezentativă a transportatorilor de mărfuri din vestul ţării, având aproximativ 850 de firme de transport membre, cu peste 7.000 de camioane.

Preşedintele APTE 2002 Arad, Adrian Pop, spune că mizase pe participarea a 300 de şoferi, însă ‘s-au alăturat mulţi alţii şi am ajuns la 400 de camioane’.

Şoferii au început protestul în jurul orei 12,00 şi rulează cu viteză redusă pe centura oraşului, ceea ce afectează traficul rutier.

Protestatarii cer să fie primiţi la discuţii de către ministrul Finanţelor şi preşedintele ANAF şi ameninţă că vor organiza proteste similare şi în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.