Realitatea.net a rămas, și în septembrie, în topul online-ului românesc. Locul 2, la nivel național. Site-urile Trustului Realitatea câștigă teren

În luna în care harta politică a României s-a redefinit, site-urile de știri ale Trustului Realitatea au continuat să-și consolideze poziția de top pe piața media din România, câștigând, și de această dată, credibilitatea românilor de pretutindeni. 

Informațiile complete, conținutul de calitate, harta interactivă a alegerilor locale, actualizată în timp real, și redarea cu acuratețe a realității pe plan intern și internațional au poziționat site-ul www.realitatea.net, și în luna septembrie, pe locul 2 în top 3 site-uri de știri din România. 

Și celelalte 60 de site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat o creștere constantă, dovedind, astfel, încrederea pe care românii o au în Trustul Realitatea. 

De asemenea, site-ul www.realitateasportiva.net, un alt produs de top al Trustului, și-a consolidat poziția în clasamentul site-urilor de sport din România. 

Potrivit statisticilor, în luna septembrie 2020, portalul de știri www.realitatea.net a înregistrat peste 10 milioane de utilizatori unici și a depășit 36,2 milioane de vizualizări.

Publicul realitatea.net este format din 52% femei și 48% bărbați.

Datele centralizate arată că 85% dintre cei care au accesat www.realitatea.net au făcut-o din România, însă 740.000 români au intrat pe site din Marea Britanie, 165.000 din Germania și peste 100.000 din Italia.

Peste 90% dintre cititori au intrat de pe un dispozitiv mobil.

De altfel, toate celelalte 60 de site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat o creștere constantă, dovedind încrederea pe care românii o au în Trustul Realitatea. Vă mulțumim! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.