Restaurantele din 15 localități arădene rămân închise

Restaurantele și cafenele din 15 de localități arădene rămân închise până pe data de 15 septembrie din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus care există în acele zone. Este vorba despre două orașe și 13 comune, transmite purtătorul decuvânt al Prefecturii Arad, Lucian Cozma.

Este vorba despre orașele Ineu și Sebiș (prelungire cu încă 7 zile) și a comunelor Archiș, Almaș, Bârsa, Buteni, Cărand, Conop, Dezna, Gurahonț, Pleșcuța, Seleuș, Șofronea, Tauț și Vârfurile.

Nou venite pe listă sunt Buteni și Conop, iar cele care își pot deschide restaurantele și cafenelele în interior, începând cu data de 9 septembrie, după o suspendare de 7 zile, sunt orașele Curtici și Sântana și comunele Bocsig, Brazii, Grăniceri, Șicula, Sintea Mare și Ususău.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia în funcție incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori și este valabilă până în data de 15.09, ora 24:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.