Revenit din SUA, ministrul Mihai Fifor neagă că ar fi semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea. Ce spune despre „ședințele secrete”

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, care este și senator PSD Arad, a neagat, sâmbătă seara, că ar fi semnat scrisoarea împotriva președintelui PSD Liviu Dragnea sau că ar fi participat la ședințe secrete unde s-ar fi pus la cale scrisoarea, așa cum s-a vehiculat în mass-media centrale.

„Și povestea pare să nu se mai termine… Aflu astăzi că am semnat nu știu ce scrisoare împotriva președintelui Dragnea, că am participat la ședințe secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare. Ei bine, trebuie să îi dezamăgesc pe cei care au chef de astfel de manipulări ieftine… Nu am văzut niciodată această scrisoare, asumată de trei colegi de partid, înainte de a fi facută publică și, nici măcar atunci, nu am avut răbdare să o citesc până la capăt. Nu mai vorbesc de faptul că nimeni, niciodată nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potențial manifest. Cât privește întâlnirile secrete, tare aș vrea să indice cineva care sunt întâlnirile acestea secrete cu grupuri de complotiști din partid la care am participat”, a scris ministrul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Mihai Fifor mai spune că „am încercat, cu orice risc, să am în toată această perioadă o atitudine echilibrată, ponderată, îndemnând la dialog în cadrul partidului și la găsirea celor mai bune soluții pentru ca guvernarea și majoritatea parlamentară, decise de români, să nu aibă de suferit”.

În final, ministrul Mihai Fifor spune că nu este „adeptul spălatului rufelor în public” și îndeamnă PSD și Guvernul la unitate în An Centenar.

„Îmi respect toți colegii de partid în egală măsură, dar nu am fost și nu sunt adeptul spălatului rufelor în public, considerând că astfel de lucruri nu fac decât să dea apă la moară celor care, de luni de zile, se străduiesc să creeze o breșă în partidul de guvernare, pentru a dărâma Guvernul Dăncilă. În continuare cred cu tărie în nevoia imperioasă de a continua să guvernăm pentru dezvoltarea și bunăstarea acestei țări pentru stabilitatea și unitatea României în an Centenar”, a mai scris Mihai Fifor.

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, s-a întors, sâmbătă, dintr-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. El nu a participat, vinerea trecută, la Comitetul Executiv al PSD în care se preconiza că urma să se pună la îndoială poziția lui Liviu Dragnea la conducerea PSD, pentru că se afla deja în vizita din SUA. În schimb, Mihai Fifor a transmis un mesaj în care îndemna la echilibru, chibzuință și unitatea Guvernului și PSD.