Sindicatul Europol: Noile uniforme de poliție se deteriorează după doar o lună de folosire

Noile uniforme de poliție se deteriorează după doar o lună de folosire, au transmis luni reprezentanții Sindicatului Europol. Potrivit acestora, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripţiile cu “Poliţia” s-au dezlipit.

Imagine

„De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme pe care Poliția Română vrea să o achiziționeze. De la licitații anulate și până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenții școlilor de agenți de poliție au primit în 2022 noua uniformă.

Materialele folosite nu corespund cu cele prezentate, iar colegii semnalează deja situații în care la o lună de la utilizare pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripțiile cu “Poliția” s-au dezlipit.

Se pare că nici după 20 de ani, instituția în numele căreia ne sacrificăm zi de zi nu este capabilă să facă un mic efort și să se asigure că zecile de milioane de lei destinate noii uniforme sunt cheltuite legal și eficient”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.