Arad: AUDIO FOTO VIDEO Țigări de contrabandă abandonate în lăzi cu fructe și tomberoane, în piețele din Arad, ca urmare a unei razii a jandarmilor

Țigări de contrabandă abandonate în piețele din Arad de traficanții speriați de o razie a jandarmilor. În total, au fost confiscate 2.940 țigarete netimbrate.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu, „un bărbat și o femeie din Arad, au fost depistați în flagrant, de către un echipaj de jandarmerie, în timp ce ofereau spre comercializare 93 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător. Aceștia au fost depistați în Piața Mihai Vitezul, respectiv în Piața Fortuna din municipiul Arad. De asemenea, la vederea echipajului de jandarmi, mai mulți comercianți și-au abandonat mărfurile de contrabandă și s-au făcut nevăzuți. În urma verificărilor efectuate au fost descoperite, în diferite locuri din piețe, respectiv în lăzi cu fructe sau tomberoane pentru deșeuri, 54 pachete cu țigări netimbrate”.

„Reamintim faptul că, în anul 2019, în urma acțiunilor desfășurate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, în scopul protejării populației împotriva activităților ilicite de comerț, au fost ridicate în vederea confiscării peste 123.000 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

xxx

Jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.