Un copil de un an a căzut de la fereastra unui hotel și a murit

Un copil în vârstă de doar un an de zile a căzut de la fereastra unui hotel și a murit. 

Tragedie în Dakota de Sud, unde un copil de un an a căzut de la fereastra unui hotel.

Un copil din Minnesota, Madden Hein, în vârstă de un an, a decedat pe 15 aprilie, la două zile după ce a suferit un accident grav căzând de la etajul trei al Club House Hotel & Suites din Sioux Falls, conform unui raport al The Star Tribune citat de People.

Sam Clemens, ofițer de informații publice al poliției din Sioux Falls, a declarat pentru publicațiile Star Tribune, Sioux Falls Argus Leader și afiliatul CBS KELO că, deși se efectuează o investigație, incidentul pare să fie accidental.

„Este o situație deosebit de tristă”, a menționat Clemens.

Ofițerul a adăugat că mai mulți martori care se aflau în apropiere și aveau pregătire medicală au intervenit imediat pentru a încerca să salveze viața copilului. La sosirea ambulanței, Madden avea puls, dar nu reacționa la manevrele de resuscitare.

Părinții lui Madden au exprimat într-o postare pe Facebook din 16 aprilie durerea lor, menționând dificultatea de a procesa tragedia și intenția de a dona organele fiului lor: „Organele lui vor ajuta numeroase alte persoane. Fiul nostru a fost un adevărat erou. Suntem profund recunoscători pentru toate gândurile și rugăciunile voastre. MULȚUMIM!”, a scris mama lui Madden.

O campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe a adunat peste 63.000 de dolari pentru familia lui Madden până în dimineața zilei de 17 aprilie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.