Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Săvârșin au depistat în flagrant delict, un bărbat de 46 de ani, din Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Petriș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

La aceeași dată, în jurul orei 23:30, bărbatul, în timp ce conducea pe raza aceleiași localități, având dreptul de a conduce suspendat, a pierdut controlul asupra autoturismului, acroșând un stâlp de electricitate, eveniment în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Fiind retestat cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat și de această dată recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

A fost introdus în arestul I.P.J. Arad, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.