Val de ACCIDENTE GRAVE pe șoselele din țară: mai mulți morți și răniți din cauza vitezei excesive

Mai multe accidente cumplite au avut loc în țară. Un tânăr șofer din Teleorman și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de un copac, iar un bărbat din Timiș a fost spulberat pe o șosea. În Olt, patru persoane sunt acum internate după ce mașinile în care se aflau s-au lovit puternic, iar în Mureș, șoferul unui microbuz este în stare gravă, după ce s-a răsturnat în afara drumului.

O tragedie a avut loc la ieșirea din Timișoara. Un bărbat de 63 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să traverseze neregulamentar pe un drum cu 4 benzi.

În această zonă nu există treceri de pietoni, iar șoseaua nu era luminată suficient. Șoferul nu l-a văzut din timp pe bărbat și l-a lovit în plin.Un tânăr de 25 de ani a murit după ce s-a izbit puternic cu mașina de un copac de pe marginea drumului. Accidentul cumplit a avut loc la ieșire din localitatea Bragadiru către Bujoru. Tânărul nu a avut nicio șansă în urma impactului devastator.Tot în Teleorman a avut loc un alt accident cumplit. Doi tineri în vârstă de 27 și 28 de ani au ajuns de urgență la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferița nu a știut că urmează o curbă periculoasă și circula cu viteză.

În județul Olt, patru persoane au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal.

Și un tânăr din Dolj a ajuns de urgență la spital după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina în afara unui drum care duce către Craiova.

Iar în Sighișoara, două persoane dintr-un microbuz au scăpat ca prin minune după ce șoferul a pierdut controlul și s-a răsturnat. În urma impactului a izbucnit și un incendiu. O singură persoană a ajuns la spital, iar cealaltă a primit îngrijiri medicale la fața locului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.