Astăzi, vremea va fi caldă și în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. În prima parte a zilei și din nou, spre seară și noaptea local vor fi averse însoțite de descărcări electrice și posibil de grindină. Izolat se vor cumula peste 15-20 l/mp. Vântul va prezenta intensificări temporare cu viteze mai mari la începutul intervalului, când va depăși la rafală viteze de 55-65 km/h, dar de scurtă durată și în rest, mai ales asociate averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 13 și 18 grade.

Mâine, vremea va fi deosebit de caldă și instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii relativ extinse după-amiaza și noaptea vor fi averse însoțite de descărcări electrice și posibil de grindină. Pe arii restrânse, în zonele de deal și munte, cantitățile de apă cumulate vor fi însemnate. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va diminua în intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.