Astăzi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin în zona de câmpie. Pe arii restrânse, mai ales după amiaza, în sud-estul regiunii, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în cursul nopții, în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 32 și 37 de grade, iar cele minime între 17 și 23 de grade.

Mâine, vremea se va menține local caniculară, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin în cursul dimineții, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în partea a doua a zilei și în cursul nopții. Pe arii restrânse după-amiaza, mai ales în zonele de munte, iar seara și noaptea local, începând din vest, vor fi intensificări ale vântului, ce vor lua aspect de vijelie, averse ce pot avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și, izolat grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 36 de grade, iar cele minime între 16 și 22 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.