Vreme închisă în vestul țării

Astăzi, vremea va fi în general închisă în cursul zilei cu cerul mai mult noros. Pe arii extinse la deal și munte va ninge, moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă, iar în zona de câmpie la început vor predomina ninsorile, apoi vor fi și precipitații mixte. Spre seară și în cursul nopții, aria precipitațiilor se va restrânge în zona montană. Vântul va sufla în general moderat, iar pe creste va fi tare, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, mai scăzute la deal spre 1 grad, iar cele minime între -3 și 1 grad.

Mâine, vremea va fi apropiată de normalul termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare când izolat vor fi fulguieli la munte și lapovițe slabe la câmpie. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte în cursul zilei. Pe arii restrânse, în cursul nopții vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade, mai scăzute la deal spre 1 grad, iar cele minime între -4 și -1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.