Vreme instabilă în vestul țării

Astăzi, vremea se va menține în general instabilă după-amiaza și caldă, cu valorile termice diurne ușor mai scăzute decât în ziua precedentă. Vor fi înnorări accentuate și pe arii mai extinse, averse și cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și mai ales la deal și munte se vor cumula cantități de apă mai însemnate, de peste 25…30 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Izolat vor fi condiții de ceață în depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 și 24 de grade, iar cele minime între 7 și 12 grade.

Mâine, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice în creștere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza mai ales la munte, unde izolat vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu ușoare intensificări pe creste. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 6…7 grade în depresiuni și 13…15 grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.