Vremea se răcește în vestul țării

Astăzi, vremea va fi închisă și se va răci. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor fi precipitații, ziua sub formă de ploaie, iar noaptea și sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. La munte la început vor fi precipitații mixte, apoi va ninge. izolat cantitățile cumulate de apă vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, cu viteze la rafală de 55-65 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 13 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade.

Mâine, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei. La munte va ninge pe arii extinse, iar în rest pe arii mai restrânse vor fi precipitații mixte. În cursul nopții cerul va deveni variabil. Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h, apoi va mai slăbi în intensitate. La munte vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80-90 km/h și va fi viscol. Spre dimineață pe arii restrânse se va produce brumă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, mai scăzute în nordul Crișanei până spre -7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.